Halloween

Få en festlig halloween

Alt til jeres halloweenfest. Halloween kageforme, engangsservice med halloween (servietter, paptallerkener, papkrus til halloweenfesten) og ikke mindst knive til at skære græskar både de skarpe græskarknive og de sikre børneknive, der kan save i dine græskar +  en gratis ebog til dig med halloween opskrifter og ideer.

Vi vil gøre alt for, at I får en festlig halloween -   Happy halloween!

Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
  • Grøn
  • Blå
  • Orange
Populær
Populær
Populær

Hvornår er det halloween?

Det er d. 31. oktober hvert år, også selv om I måske fejrer det i efterårsferien :-)

Hvad er halloween?

I USA er det en meget stor aften. Alle er klædt ud og alt er dekoreret. 
Børnene går udklædt fra hus til hus. Banker på, og når der åbnes råber ungerne "trick-or-treat", som betyder slik eller ballade

Altså skal børnene have slik ellers vanker der uhyggelig ballade :-)

Og den tradition er kommet til Danmark, et tip kan være, at man kun banker på, hos dem, der har tændt lys i et græskar, så man ikke forstyrrer dem, der ikke gider halloween. Og man behøver ikke give slik - rosiner, nødder, frugt, boller, kage - alt der smager godt kan bruges.

Spand til halloween

Når børnene skal gå rundt, så sørg for at de har en kurv til at indsamle slikket (pas på med de orange spande der sælges lige nu, de er nemlig ikke fødevaregodkendte - Det betyder at plasten ikke kan bruges med fødevarer. Derfor kan du ikke købe dem hos os - har du alligevel en, så kan du fore den med en stor frysepose.