Brainfood - Fyldte peberfrugter
Det skal du bruge (til 4 personer)
Kødfyld
- 6-8 peberfrugter
- 500 g hakket kød (okse eller lam)
- 1 løg
- 1½ tsk salt
- Lidt peber
- Evt. 1 fed hvidløg
- 1 stk oregano
- 1 tsk timian
Pastaskruer serveres til (evt. farv pastaskruerne - tilsæt 1 tsk pastafarve f.eks. blå i kogevandet)
Hjernemasse
(kan erstattes af en klat smør)
- 2 æg
- 2 dl græsk yoghurt 10%
- 1 spsk parmesan-ost
Sådan gør du
- Skyl peberfrugterne og skær toppen af - gem toppene (lad stilken sidde)
- Peberfrugterne renses for kerner
- Skær øjne, næse og mund på peberfrugterne med en spids kniv
- Løget hakkes fint
- Kødet brunes på en pande evt. med en smule olie eller smør
- Løg og evt. hvidløg + oregano steges med til sidst.
- Kødblandingen trykkes ned i peberfrugterne
- Smag blandingen til med salt og peber.
- Nu skal du lave toppingen - Hvis du ikke vil lave topping, kan du i stedet lægge en klat smør
- Æg og græsk yoghurt røres sammen.
- Toppingen hældes oven på kødsaucen i peberfrugten
- Parmesanen rives og drysses på toppingsaucen
- Læg toppen (af peberfrugten på igen)
- Steges midt i ovnen ca. 30 min. ved 180°
Server med pastaskruer