Fest og Party

Fest, fødselsdag og højtider. Det er skønt og børnene elsker det. Derfor har vi også valgt, at have vores egen party side - vi er nemlig også vilde med fest.

Hvad gør en børnefest god? Jo, for os er det selvfølgelig alle de skønne mennesker, man er sammen med, men der skal også være den helt rette feststemning.

Børnefødselsdag

En helt særlig dag. Der skal pyntes op, bages kage, skæres frugt, og måske der også skal være en slikpose. Alt dette kan vi hjælpe dig med.

Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Pris fra
259,00
DKK
  • 50 stk ispinde med specialtryk
  • 100 stk ispinde med specialtryk
  • 1000 stk. ispinde med specialtryk
-60%
15,60
39,00
Du sparer: 23,40
DKK
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær

Der er mange spørgsmål til børnefødselsdag

Fødselsdag med festtema?

Ja, hvorfor ikke? Vi har Lutz Mauders søde, seje og sjove festartikler. Her finder du både engangsservice og pynt i forskellige temaer. Hold f.eks. prinsessefest, piratfest, eller fodboldfest. 

Hvilken kage skal vi bage?

Chokoladekage, gulerodskage, lagkage........ der er mange valgmuligheder. Vælg en kage i kan li´ og brug en af vores mange forskellige bageforme. Så får i den flotteste kage, med lige den form i synes passer til jeres fest. 

Hvad med slikposen?

Vi har de fineste slikposer. De er rigtig gode til slik, men præcis lige så fine til rosiner, tørret frugt, grøntsager eller måske små gaver. Lige meget hvad der er i, er det altid specielt at få en godtepose.

Højtider

Højtid er lig med festtid. Og der er heldigvis mange højtider på et år. Vi fejrer:

Højtiderne her, synes vi er så hyggelige og skønne, at de har fået deres helt egne sider. Her kan du finde alt til at fejre, feste, pynte og dekorere.

Rigtig god fest:)