Børnekøkkenredskaber

Har du de rigtige køkkenredskaber til børnene?

Køkkenredskaber til børn skal ligge godt i hånden. Funktionen er det vigtigste. Det er svært for børn at styre et stort voksenpiskeris med en lille barnehånd. Det skal være et piskeris til børn, der passer i størrelsen, så det kan bruges rigtigt med rigtig mad. 

Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
  • Lyserød
Populær
Populær
Populær
Populær

Køkkenredskaber til børn må godt være sjove

”Men det må ikke være for sjovt, for det skal være af god kvalitet”, sagde en kunde en dag til os.


Tro på os, når vi siger at humor i designet og god kvalitet ikke udelukker hinanden. Tiden er nemlig forbi med øko-produkter, der ser grå og neutrale ud. Børnekøkkenredskaber skal (selvfølgelig) være lavet af gode materialer. Alle plast produkter i Kitchen4kids er derfor uden giftige stoffer som f.eks. BPA eller phtalater. At de samtidig har et skønt og glad design, ved vi, at børnene sætter pris på. Og økovariater er ikke betinget af farve.

Køkkensæt - Bagesæt til børn med 3 dele eller 5 dele?

Vi har bagesæt til børn fra Haba, Kuhn Rikon, Kitchencraft og flere andre gode designs.Et bagesæt til børn skal nemlig være i den bedste kvalitet.
For man skal kunne bage med bageredskaber til børn.

Børnekøkkenredskaber blå eller lyserød?

Vi har også orange eller grønne... Og sorte og lilla køkkenredskaber.. Dreng køkkenredskaber, drenge køkkenredskaber eller pige køkkenredskaber - lige som med dejskraberen behøver man ikke skelne, for drenge og piger er vidt forskellige og man bager bedst med sin yndlingsfarve.

Et piskeris til børn

Et børne piskeris er i børnestørrelse, dvs. håndtaget er designet, så det passer i børnehænder, og skal kunne holde til mange timers piskning.

En dejskraber til børn

En børne dejskaber skal kunne skrabe det sidste ud af skålen, for når børn bager går der ikke noget til spilde. Kun den sidste sjat, som må slikkes af skålen eller af dejskraberen :-)
Børn dejskraber, pige dejskraber, dreng dejskraber... en dej skraber er ikke bare en dejskraber, for små seje mænd har aldrig haft en lyserød vel? Men på den anden side, lever vi i et moderne samfund, hvor der ikke skelnes mellem pige og dreng, og så farlig er en lyserød til drenge jo heller ikke.

Grydeske til børn

En børne grydeske skal være god at holde på, men den skal ikke være i dukkestørrelse, for den skal kunne bruges rigtigt til at røre med.