Forklæder & kokkehuer

Der er da ikke noget skønnere end når junior er iklædt forklæde og kokkehue - som en rigtig kok!  

Forklæder til  børn; vi har forklæder små børn, forklæder til børn og forklæder til teenagere. Og så er der forklæder til institutioner - Vores forklæder bruges også i institutioner (SFO, børnehaver og vuggestuer), skoler og hos dagplejere. Alle vores forklæder er til rigtigt køkken, men også til legekøkkenet.

Populær
Populær
  • Hvid
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær

Børneforklæde

Et børneforklæde skal beskytte barnet mod varme stænk og tøjet mod pletter,og kokkehuen skal sikre, at der ikke kommer hår i suppen.

Børneforklæde og kokkehue til børn er med til at skabe retning, for forklæde til børn og en kokkehue markerer konteksten; at nu laves der mad, uanset om det er sødt, sejt eller helt neutralt.

Bageforklæde til børn

Et bageforklæde stiller knap så store krav som et kokkeforklæde til børn, fordi et bageforklæde ikke skal tåle stænk fra en stegepande, men et bageforklæde skal kunne holde til at man bager. Et børne bage forklæde skal kunne tåle mel, chokoladefingre og at blive brugt.

Et forklæde til børn kan godt være i bomuld/polyester, men undgå nylonforklæder fra klæd ud kassen, for de tåler ikke vask og er sjældent åndbare, så de kan være frygtelige at have på.