Design selv dine sager

Måske skal du genbruge mælkekartonen og lave fine sager? Måske skal du selv designe et forklæde, måske skal bestille unikke ispinde med navn til din faster?

Populær
Pris fra
259,00
DKK
  • 50 stk ispinde med specialtryk
  • 100 stk ispinde med specialtryk
  • 1000 stk. ispinde med specialtryk
Populær

Hvorfor har vi ikke tryk på forklæder og på madkasser? 

Mange har forespurgt på tryk på madkasser og tryk på forklæder, men når vi ikke har valgt en leverandør på dette, er det fordi vi indtil nu ikke har kunne få det i den kvalitet vi vil have det i. Vi vil ikke gå på kompromis med farvetryk eller sikkerhed i køkkenet. Så vi søger fortsat med lys og lygte efter en leverandør, der kan levere med ordentlige trykfarver og materialer.

Tryk på madkasse

Det skal være fødevaregodkendt tryk, når det er en madkasse, også selv om det er på låget, for mange børn bruger låget som tallerken - Og så skal det altså være i orden. Hvad nytter det ellers med et økorugbrød og økoæg, der så lægges på et giftigt låg..?
De madkasser vi kender på markedet, har desværre ikke fødevaregodkendt fototryk, og maden må ikke ligge på låget. Det vil vi ikke servere på, heller ikke selv om en af landets største isenkrammere gør det. Vi afventer hellere nye fødevaregodkendte tryktyper, før vi går i gang. 

Tryk på forklæde

Vi venter lige nu på den tekniske opsætning - og er næsten klar....