Nissemor den 1. december

Nissemor elsker at bage. Alle slags kager og brød. Hun har dog aldrig haft sin helt egen nissebagebog, og det har været lidt trist. Men hun er fuld af gode ideer, og nu har hun endelig fået sin helt egen bagebog... Godt tænkt Nissemor :)

Nissemor med sin bagebog

 

Nissemor den 2. december

Hun venter på sne i december, men ventetiden er alt for lang. Når man nu gerne vil lave snebolde og bygge snemænd. Nissemor har løsningen. En snemand af kageudstikkere..........Ja hvorfor ikke? Hyggeligt ser det ud:)

Nissemor og snemand

 

Nissemor den 3. december

Det var koldt at bygge snemænd igår. I dag drømmer Nissemor sig tilbage, til en dejlig ferie i sydens sol. En tur i en gummibåd i poolen og en lækker forfriskning. Her hjemme er poolen skiftet ud med en køkkenvask, og gummibåden med en Scrunch Bucket. Det er ikke helt det samme, men det er helt sikkert lige så afslappende.

Nissemor holder ferie fra julen

 

Nissemor den 4 december

Så blev det juleklippedag og der skal pyntes op. Men Nissemor har ledt og ledt efter sine skabeloner, og kan ikke finde dem. Heldigvis er hun en nisse fuld af gode ideer, og Kageudstikkere kan helt sikkert bruges til skabeloner. Faktisk er de perfekte til det.

Nissemor klipper julepynt

Nissemor den 5. december

Det er ikke kun børnene der elsker at kælke, det gør Nissemor også. Der er desværre stadig intet sne. Men Nissemor har en løsning. Med en madras og og lidt "vat sne", så går turen i fuld fart ned af bakken. Og kælken, ja det er såmænd et skærebræt :)

Nissemor kælker

 

Nissemor den 6. december

Hvis der er noget nissemor synes er sjovt, er det, at folde både i papir. Men det er endnu sjovere, når de skal sejle. Den lille sø er frosset til idag. Derfor bliver hun inde, og sejler med sine både i de nye fine silikoneforme hun har fået. 

 

Nissemor 7. december

Frække frække Nissemor. For det meste er hun sød, men hun kan altså også være en rigtig drillenisse. Se nu her hvordan hun har tegnet overskæg på den søde pige, mens hun sover. Heldigvis tegner hun kun med madtusser, og de er lige til at vaske af. Altså Nissemor, du skal bruge dine madtusser til kager og mad :)

 

Nissemor den 8. december

Julen er hjerternes fest. Og til jul kan hun næsten ikke få hjerter nok. Når man har så fine udstikkere, er det også en skam, hvis de ligger i skuffen. Nissemor synes de skal op og hænge. Så pynter de fint i hele julen

 

Nissemor den 9. december

Et juletræ, en kagerulle og lidt bånd. Mere skal der ikke til. Så har Nissemor lavet den fineste gynge. Så kan hun sidde der og synge "Højt fra træets grønne top"

 

Nissemor den 10. december

Idag er nisse-slappe-af-dag. Åhhhhh sidde i sengen hele dagen, og læse Nissenyt og spise chokoladekiks og andre godter.

Nissemor slapper af

 

Nissemor den 11. december

Langt oppe på juletræet har Nissemor opdaget et kræmmerhus med pebernødder. Der er langt op, men hun er opfindsom, og har nu bygget en høj stige af ispinde.

Nissemor har bygget en stige

 

Nissemor den 12 december

Nissemor har haft gang i gryderne hele dagen. Hun har kogt en masse æg, og formet dem til sjove figurer. Nu slapper hun lidt af, og har fyldt ægformene med rosiner. For de kan nemlig også bruges til en lille snack.

Nissemor spiser snacks af ægforme

 

Nissemor den 13 december

Gaver er der mange af, og de er tunge. Nissemor er stærk, men her må hun give op. Så er det skønt at hun har sin fine traktor til at trække pakkerne med.

Nissemor den 14 december

Julebagedag hos Nissemor. Hun har bagt vanillekranse, klejner, brunkager og pebernødder.......men hun har godt nok grisset med melet. Nu skal der fejes,og for Nissemor er bagepenslen fra Headchef bare den helt perfekte kost.

Nissemor fejer

Nissemor den 15 december

Nissemor har fået besøg af en masse små nisser. Nu skal der være underholdning, og Nissemor har fundet sit dukketeater frem. Med madpindene dyrevenner som dukker, bliver det en herlig forestilling.

Nissemor og dukketeater

Nissemor den 16. december

Nissemor skal til julefest, og har fundet sin fine julekjole frem. Den skal dog stryges. Men Nissemor har ikke noget strygejern. Hun har hørt, at man i gamle dage rullede tøjet glat. Nu har hun fundet en skøn kagerulle, og er ved at rulle kjolen.

 Nissemor ruller

Nissemor den 17.december

Nissemor er i sit kreative hjørne. Hun er igang med, at male flotte malerier. Om drikkedunken ligner..........Tja. Måske er der noget med belysningen?

Nissemor maler

Nissemor den 18. december

Det er snart jul, og nu skal der gøres rent i det lille nissehjem. Nissemor skrubber og skurer. Der skal selvfølgelig også bankes tæpper. Tullulah Tulipan røreske er Nissemors bedste ven, når tæpperne skal have en tur.

Nissemor banker tæpper

Nissemor den 19. december

Åhhhh alt den rengøring i går. Nissemor er blevet så træt. Hun nåede ikke engang i seng, men faldt i søvn i en kokkehue.

Nissemor i kokkehue

Nissemor den 20. december

Det er ikke så tit Nissemor går i bad. Men én gang i december, der skal det være. Hun har ikke noget badekar, men når man ikke er så stor, kan en skål godt bruges.

Nissemor bader

Nissemor den 21. december

Nissemor laver madpakke. Hun elsker, at stikke rugbrødet ud i fine forme. Resterne af brødet bruger hun til øllebrød. De små rum i madkassen fylder hun med små julegodter.

nissemor laver madpakker

Populær