• 90 dages returret
  • Fragt fra 39,- 
  • Gratis fragt fra kr. 499
  • Gratis ebog med din ordre: Påskeideer

Smil vi skal spise af Jesper Juul

139,00
DKK

plus evt. fragtomkostninger

Del

Smil vi skal spise
Børnefamiliens måltider
Jesper Juul

Måltidet ikke kun er et spørgsmål om at blive mæt, men i lige så høj grad handler det om et værdifuldt samvær, hvor man kan opleve stemningen i familien.

Jesper Juuls overvejelser og forslag er gode at orientere sig efter for at få afklaret sine egne ønsker, værdier og krav til familiens hverdag.

"Familiens køkken fungerer i høj grad som hjemmets hjertekammer. Tiden i køkkenet er ikke en tid, man stjæler fra sine børn. Det kan godt være, at de hellere lige vil leges med eller underholdes, men der er andre næringsstoffer, som de af mangel på erfaring ikke kender til, før de har levet med dem i nogle år og optaget dem i deres eksistens via osmose. Barndommen er eksperimenternes tid. Vi må eksperimentere for at føje erfaring til visdom, perspektiv til lyst og for at skabe vores egen identitet og værdier. Det foreløbige resultat bliver først tydeligt, når de er flyttet hjemmefra."

"Skulle nogen læsere føle sig inspireret til at inddrage børn i madlavning, er det vigtigt, at man ikke laver et større projekt ud af det for børnenes skyld. - Det er kun sammen med forældre, børn får mulighed for at opleve voksne, som også gør ting på voksnes præmisser. Man kan udtrykke det lidt forenklet ved at sige, at børnene lærer at være børn i institutionerne, men det er kun hjemme de kan lære, hvad det vil side at være voksen. Begge dele er vigtige ingredienser i en god opvækst."

En fantastisk lille bog med stort indhold.

Bogfakta:
  • Indbunden

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Dette kunne også være noget for dig

spacer