Kiddikutter Børnekniv!

Kiddikutter Børnekniv

Fantastiske Kiddikutterknive - til begynderen i køkkenet. Eller børn og voksne, der har brug for en 100% sikker kniv og skal træne skæringsteknik. Med kiddikutteren lærer barnet sikkert at skære, uden at komme til skade.

Kiddikutters historie i Danmark

Vi kan godt prale af, at det var os, der fik Kiddikutter børnekøkkenkniven til Danmark. Vi fandt den, og fik kontakt med den australske mor, som havde udviklet kniven. Vi fik i samarbejde med en grossist kniven til Danmark. Og siden 2013 har vi videresolgt masser af kiddikutterknive til børn, der skal i køkkenet med en sikker børnekniv. 

Det særlige ved Kiddikutterkniven er, at den ikke skærer, men saver. Dermed bliver det en sikker skærebevægelse, som sikrer dine børns fingre. Kiddikutteren skærer fint i grøntsager og brød. Den er knap så god til store tykke gulerødder og eller hele agurker, her er det en gode ide at flække dem til lange stave først, ellers skal der bruges alt for mange kræfter, og grøntsagerne bliver flænsede, eller al saften mases ud...


Giv i stedet lange tynde stænger af guleroden eller agurken. Tomater skærer den fint, hvis tomaterne er friske og sprøde, ikke hvis de er bløde og tomatskindet er blevet for sejt (det kræver en skarp kniv). Æbler, pærer, kartofler osv, skærer Kiddikutteren fint, men igen halver det, så er det langt nemmere. Her er det ikke produktet, der er i fokus, men processen, øvelsen og  den ergonomiske træning af at bruge en kniv rigtigt.

Nogen synes Kiddikutteren ser længere ud (og tror at den er farligere) end vores andre knive til børn. Det er synsbedrag, for den har næsten samme længde som en WMF børnekniv eller en Kinderkitchen børnekniv, og det er den mest sikre kniv, der er på markedet pt.

 

Populær
  • Rød
  • Pink
  • Grøn
  • Blå
  • Lilla
  • Orange
  • Mørkegrå
  • Støvet pink
  • træ
Populær

Design af børnekniv

KiddiKutter er australsk. KiddiKutters er startet af Maria Georgiou, der lige som Kitchen4kids har en passion for at få børn i køkkenet.

Vi er stadig dybt forelsket i Kiddikutterkniven, for den er perfekt til små børn, der skal lære at save med en kniv. Den er ufarlig for de helt små. Men den er kedelig for de store børn der  allerede skærer med skarpt. Til store børn i køkkenet anbefaler vi i stedet andre børneknive - Se vores knivguide for at finde den rigtige kniv til dit barn. Men et tip er at de store børn kan bruge den, når de er alene hjemme, så er der ingen fare på færde, og de kan trygt skære brød og grønt.

Vær opmærksom på, at det kun er KiddiKutters med dette logo, der er de originale - og det er naturligvis de originale KiddiKutter børneknive du finder i Kitchen4kids.

KiddiKutter - Kun KiddiKutter knive med dette logo er de original