Bagesæt til børn

Bagesæt til børn, uanset om det er små børn, der skal bage eller store børn, skal være af den bedste kvalitet. Ikke noget med en dukkekagerulle, men en kagerulle, der passer til barnets hænder. Og redskaberne skal være til mere end pynt. De skal kunne bruges af børn. Vi har samlet de bedste sæt til dig.
Alle bagesæt i super kvalitet og fra gode anerkendte designs af bageredskaber.

Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær

Børne bagesæt

Et kagesæt til børn er sådan en fin gave, hvis det samtidig betyder I skal hygge og trille dej ud med kagerullen på spisebordet eller køkkenbordet. Måske skal I piske og røre, Måske skal der æltes. Børn elsker at bage - Så giv dem til at være med - Et kagesæt til børn er en fin start

 

Bakekits

Bakekids, får man lyst til at kalde børnene, når de bager. Husk at tage et par gode fotos undervejs. Det er uforglemmelige minder om sandt nærvær.

Bagetip, når du bager med dine børn

Et bagetip  til at bage med børn er, aldrig at slå for stort et brød op.

Bogstavelig talt er det en fordel, at give børn en mindre klump dej ad gangen, eller røre en mindre portion, for det kan de bedre overskue. Selvfølgelig skal d hjælpe med at rydde op, men forvent ikke det store. Hvis ungerne har brugt alle kræfter på den kreative proces, så er energien til oprydningen bagefter måske på et minimum. Så tag dem med i oprydningen, men  sæt ambitionen ned om, at køkkenet bagefter stråler.