GEFU Spaghetti Skræller Spirelli 2.0

249,00  Incl. Moms
KR
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo

GEFU Spaghetti skræller Spirelli 2.0

Den nyeste spaghetti skræller fra Gefu med ekstra sikkerhed, og bedre mulighed for at bruge resterne.

Lav grøntsags-spaghetti - GEFU Spirelli laver perfekte lange spaghettistrimler.

Spaghetti-skæreren genial, til at få flere grøntsager i ungerne. En spaghetti slicer er et must i et hvert sundt og moderne køkken.

Server spaghettien rå, bland den med en salat, eller kog den i et minut, så den er blød som normal spaghetti - Måske vil du blande den med almindelig spaghetti. Du kan stege spaghettien i olie på en pande (som din egen "pommes spaghetti") eller i en wok med andre grøntsager og kød eller fisk.

Og så kan man jo også bruge spaghettien til håret på en kagemand ;-)

 

Om spaghetti skrælleren 

  • 2 tykkelser - GEFU Spirelli er lavet som en blyantspidser med to forskellige størrelser julienneskær, så man kan vælge om man vil lave tynde eller lidt tykkere strimler. 
  • Skærene er skarpe, så ingen fingre ind i tragten! 
  • Fingrene skal beskyttes af resteholderen/låget, særligt når man når til slutningen af skrælningen af en grøntsag
  • Bør kun sammen med en voksen, pga det skarpe skær, så det kan være en voksenopgave at skrælle, men en børneopgave at spise
  • Mål: 7 x 13 cm
  • Længden på spaghettien er uendelig, eller rettere lige så lang som grøntsagen kan skrælles
  • BPA-fri plast
  • Skær af rustfrit japansk specialstål
  • Tåler maskinopvask 
 

Fra GEFU kaldes den en GEFU Spirelli Spiralskærer, og mange kender den som en spirelli, spaghetti slicer, spirilizer eller det jordnære udtryk: en spaghetti skræller.

Pas på med kopi produkter - Køb dog kun den originale GEFU Spirelli, for så er du sikker på, at den ikke ruster, at den ikke indeholder BPA i plasten, og at skæret er af japansk specialstål, som holder sig skarpt - også efter mange gange i opvaskemaskinen. Gefu Spirelli 2.0 adskiller sig væsentligt fra den første version af skrælleren, da denne her har ekstra sikkerhed, pga. "resteholderen - håndtaget.

Sådan laver du  grøntsagsspaghetti

(se evt. også videoen med GEGU Spirelli længere nede)

1. Rengør grøntsagerne f.eks. squash, gulerod eller andre aflange rodfrugter (f.eks. kinaradisser, rødbeder, kartofler)
2. Placer grøntsagen i tragten
3. Skræl ved at dreje grøntsagen med uret henover en skål eller spækbræt
4. Brug låget til at beskytte fingrene mod de skarpe skær, når den sidste del af grøntsagerne skæres

Tip undgå madspild!
Det er en god ide at skære bunden af f.eks. squashen eller guleroden så det sidder bedre fast.
Der vil altid være en lille rest af grøntsagen tilbage som ikke kan skæres, men det er en god hapser for både den lille eller store kok, eller man kan skære den i små tern og servere til som grønsagsdrys eller pynt - Så du undgår madspild

 

GEFU spirelli

Det finns inga recensioner här. Vi kommer gärna om du vill rapportera som den första.

Lägg recension:

Dette kunne også være noget for dig