KiddiKutter Børnekniv - Alle farver

129,00  Incl. Moms
KR
Rød Pink Grøn Blå Lilla
 • Köp 2 eller mer för att 119,00 per styck.
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo

KiddiKutter Børnekniv 15% rabat v køb af flere

Børnekniven fra Kiddikutter er en super praktisk børne køkkenkniv til mindre børn, der skærer i frugter og grøntsager, men IKKE i børnenes fingre
Kiddikutterkniven er til børn, der ikke har skåret før, som skal øve savebevægelsen; en savekniv eller til børn i klub og sfo, der skal være alene hjemme, og som dermed kan skære sikkert

Kiddikutter er den helt rigtige kniv til de mindste børn i køkkenet. Processen er det vigtigste; at lære at skære med kniv. 
Den er god til frugt og grøntsager, og så anbefaler vi den også til at til græskarskæring. Den er nemlig super til at save i græskar uden, at der ryger en finger med.

 Fakta om KiddiKutter Børnekniv

 • Kiddikutterkniven er en kniv til at øve sig i at skære, ikke en kniv, der blot rykker ned med skæret - altså er save-processen i centrum

 • Takkerne er ikke spidse og den særlige tykkelse på knivbladet gør, at kniven saves gennem frugt og grønt

 • På billederne kan spidsen synes skarp og meget lang, men det er visuelt drilleri, for det er den ikke. Knivskaftet er lille smule længere (ca 1 cm) end andre sikre børneknive på markedet, og det giver mulighed for også at kunne skære et lille stykke brød

  Længden er samlet 18 cm. Knivbladslængde: 9 cm Håndtag: 9 cm

 • Kiddikutter er i flere skønne farver (blå Kiddikutter, lilla Kiddikutter, pink Kiddikutter, rød Kiddikutter og grøn kiddikutter)

 • Rustrift stål med et særligt ergonomisk formet greb af gummi og plast uden BPA

 • Anbefales fra når barnet starter på at kunne save-bevægelsen fra ca. 2½ år og op, Kiddikutter skriver dog 3 år.

 • Kan bruges af venstre og højrehånd

 • Tåler opvaskemaskine og masser af smil fra mor og far

 • Et fintskåret produkt kræver en skarpere kniv. Produktet der skæres i kan blive flosset, da kniven ikke er skarp, så det er et valg mellem proces og sikkerhed eller produkt og resultat.

 • Bemærk! KiddiKutter børnekniv kan ikke skære en hel agurk eller store stykker over i "et hug" uden at det flosser eller der skal bruges mange børnekræfter.
  Ellers ville den jo også kunne skære fingrene over...
  Gulerødder og agurker skæres i stave først (med mindre det er meget tynde gulerødder)
  Hvis man ønsker en kniv, der kan skære store stykker over, skal man bruge en skarp kniv, og ikke en sikker børnekniv

 • Kniven kan heller ikke skære i grøntsager med sejt skind fx. en overmoden tomat, eller en knap så sprød peberfrugt. Den klarer sig bedst med brød og sprøde grøntsager.

 

Kiddikutter - Rabat ved køb af flere

Når du køber mere end en Kiddikutter, så er der 15% rabat ved køb af flere

Kittykutter Kiddykutter kittikutter og kidcutter

Kiddikutter bliver kaldt mange ting, men det rigtige navn på børnekniven er KiddiKutter :-)
Det udtales som Kiddykåtter, men lov os ikke at stave det sådan :-)


Uanset om du staver det som Kittykutter, Kiddykutter eller Kidkutter og Kiitikutter, så ved vi hvad du mener. Vigtigst er også, at du fandt din kniv, og så kan den jo hedde hvad som helst :-))

04/07/2017

Virkelig et must have hjemme hos os - sindssyg god kniv til børnene. Jeg slap af med at være bange for at de skære sig hele tiden. Virkelig god.

21/09/2017

Det er simpelthen den bedste kniv til mine børnebørn. Den kniv er god til at de kan øve sig. Og det er da utrolig at man ikke kan skære sig. Kan nu godt se, at den ikke skærer så fint som mine knive, men det skriver I jo osse. Det bedste er jo bare at det bette folk kommer med i køkkenet, og at de så lær det

Lägg recension:

Dette kunne også være noget for dig