Banan is - Pop is lavet i popcake form

Du skal bruge

Sådan gør du

 

  1. Flæk vaniliestangen og skrab kornene ned i en skål
  2. Tilsæt sukker og æggeblommer
  3. Pisk det til en luftig æggesnaps
  4. Mos bananen godt med en gaffel og rør den i massen
  5. Pisk fløden til flødeskum i en ny skål
  6. Vend forsigtigt flødeskummet i massen med en dejskraber
  7. Saml din bakepopform med de røde klemmer
  8. Hæld massen i en sprøjtepose eller anden fødevaregodkendt pose. Klip et lille hul i hjørnet
  9. Fyld alle hullerne i popcakeformen helt op.
  10. Bank popcakeformen ned i bordet et par gange, så evt luft kan komme ud
  11. Stik en bagepind (eller slikkepind) ned i hvert hul og kom formen i fryseren i mindst 3 timer
    Du kan også bruge de medfølgende bakepoppinde, men så stikkes de i iskuglerne, efter du har fjernet formen
  12. For at få dine is nemt ud af formen, hold formen under lunkent vand et par sekunder
  13. Nu kan isene evt dyppes i krymmel eller smeltet chokolade
Populær
Populær
Populær
Populær
-10%