Opskrift sunde bakepops med grønt

bakepops

-Øhhh det med grønt, i denne her er det faktisk røde pebre, så ok, måske ikke grønt.. ;-)
Her får du opskriften på sunde bake pops - perfekte til madpakker, brunch og som sunde snacks.

Server dem på pind eller bare som kugler eller små ufoer (de bliver automatisk ufoformede, hvis der ikke er dej nok i formen eller æg nok).

 

Dette skal du bruge til to portioner bake pops (2 x 12 stk)

  • 3 store æg eller 4 normal størrelse
  • 2 dl mælk
  • 2 dl fuldkornshvedemel (kan erstattes af normal hvedemel, speltmel eller andet mel med mere næring)
  • 1 dl hvedemel
  • ½ dl olie
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. salt (evt. mindre hvis, du bruger saltet kylling, skinke eller bacon)
  • 1 knsp. peber
  • 1 peberfrugt
    (du kan også bruge en håndfuld revne gulerødder eller squash)
  • 150 g kød i små tern f.eks. kogt kylling, skinke eller let ristet bacon (kan udelades og erstattes af ekstra grøntsager) 
  • Vil du tilføje lidt ekstra sundt kan du komme 1-2 spsk chiafrø i og eller 1-2 spsk finthakket purløg eller porrer
  • Bagespray

Sådan gør du

  1. Pisk æggene sammen
  2. Pisk mælk i og olie
  3. Rør mel, salt og bagepulver i
  4. Rør grøntsager og kød i
  5. Spray formene med bagespray
  6. Fyld de bageformen op og læg låget på
  7. Bag ved 180 grader varmluft i 12-14 minutter (du kan med Bakepop bageformen se i hullerne om de er let gyldne)
  8. Tag formen ud af ovnen og lad dem hvile i 10 min.
  9. Tag dine bakepops ud af formen (hvis de bliver for længe i formen dannes der kondens og så bliver de våde. Sker det, så giv dem 2 min i ovnen direkte på en bagerist)
  10. Sæt dem evt. på pind

Server... Hvis de ikke serveres med det samme, så opbevares de på køl. Holdbarhed ca 2-3 dage

 

bakepops

bakepops

 

Populær
Populær
Populær
Populær
24,00
DKK
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Nyhed
Populær
Nyhed
Populær
Nyhed
Populær
Nyhed
Populær
Nyhed