Isterninger - er de ikke bare firkantet?

Jo, det kan de såmænd godt være, men der er dage, hvor det godt må være lidt sjovere. Og til disse dage, så er her de skønneste isterningeforme. Vores isterningeforme er ofte også bageforme (se hvert enkelt produkt).
Isterningeforme i silikone, kan ofte bages med, men det skal være kvalitetssilikoneforme, der tåler høje temperaturer ellers er det no go.

En isterningebakke i plast er super god til isterninger, men du må altså ikke bage i den :-)

Isterningebakker - Isterningeforme kan bruges til meget mere end isterninger. brug dem fx. til babymos, hakkede krydderurter (nemt at komme en portion i saucen)

Isterninge tips - Sådan laver du isterninger

Når du skal fryse isterninger kan du bruge helt almindelig postevand. Men hvis du vil lave helt klare isterninger, skal du koge vandet først, afkøle det, hælde det i isterningeformen og så på frys.

Væske udvider sig på frys, så overfyld ikke din isterningeform.

Du kan lave de smukkeste isterninger ved at putte blomster i (altså de spiselige af slagsen fx. violer, roser, morgenfrue, hyld osv) eller smukke blade fra krydderurter. Et mynteblad i en isterning, er SÅ smukt.

Lav også isterninger ud af saft, juice, sodavand eller farv isterningerne med frugt eller pastafarve (skrig-blå isterninger er lidt af et gys!)


Populær
-10%
26,10
29,00
Du sparer: 2,90
DKK
  • Blå
  • Lilla
Populær
-10%
35,10
39,00
Du sparer: 3,90
DKK
  • Blå
  • Lilla
  • Lime
Populær
-10%
134,10
149,00
Du sparer: 14,90
DKK
Populær
Populær