• 90 dages returret
 • Tryg handel - Godkendt af E-handelsfonden
 • Fragt fra 39,- Gratis fragt når du køber for 499,-
 • Gratis ebog med din ordre: Sunde og forbudte is til børn

Sweet Cooking - Lav selv vingummisæt, komplet sæt

449,00
DKK
Del

Sweets Cooking - Lav selv vingummisæt

Hvad er to ting som børn kan lide? At være med i køkkenet og selvfølgelig slik.

Der findes utallige opskrifter og vejledninger til, hvordan man laver slik - og det kan være svært at kaste sig ud i sammen med børnene, når man ikke har prøvet det før. For ikke også at sige, hvor kompliceret indkøbslisten kan blive.

 

Den danske virksomhed Sweets Cooking har udviklet et lav-selv-sliksæt af højeste kvalitet, med hjælp fra førende danske dessertkokke og fagpersoner. Det er de danske værdier og den danske kvalitet der er sat i fokus, som sikrer at sættet indeholder de bedste råvarer og materialer. Lav-selv-sliksættet gør det nemt og overskueligt at lave slik, med afmålte ingredienser til at lave jeres slik, et godkendt sukkertermometer og en unik kode til videounivers med guide. For at fuldende slikoplevelsen, indeholder sættet også et spil, ''The Sweet Stealing Game'', som hele familien kan spille sammen, hvor man spiller om det slik man selv har lavet. På denne måde nydes slikket, samtidig med at man får en god familiestund.

 

Vil I gå på eventyr i køkkenet og udfordre jeres smagssanser sammen? Så skal I prøve dette sliksæt.

 • Se varedeklaration nedenfor under mere information

Yderligere information

PAKKEN INDEHOLDER - Kassen indeholder alle afmålte ingredienser til at lave vingummi, et godkendt sukkertermometer, unik kode til videounivers med guide og ”The Sweet Stealing Game”-spillet, som kan spilles igen og igen. Det eneste udstyr du selv skal have: En gryde eller kasserolle, et piskeris, en sigte, en skål, en form, en kniv eller saks samt smagsneutral olie.

Varedeklaration Lav selv vingummisæt

 • Ingredienser: Hindbærsirup (hindbærjuice, rørsukker, surhedsregulerende middel (citronsyre, E330))), perlemelis, dextrose, gelantine (baseret på kvæg, halalcertificeret, majsstivelse, aroma (hindbær), farve (E120), citronsyre (E330), druesukker.
 • Næringsindhold pr. 100 g:


  Energi 1062/254 KJ/Kcal
  Fedt 1 g
  -Heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

  Kulhydrat 64 g
  -Heraf sukkerarter 64 g
  Protein 0,2 g
  Salt 0,12 g

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Dette kunne også være noget for dig