Happy Halloween E-bog

99,00
DKK
Del

Happy halloween ebog 2017

Opskrifter på halloween mad og halloween kager - Og masser af tips til flotte græskar.

Halloween kogebog

Bl.a. Kirkegårdens Kødsauce, Kranie kager, Creepy Pizza Calzone, Hjernekage, Døde fingre, Creepy Eggs, Brainfood, Vampyrkage og tips til børnevenlig halloween og om at skære og dekorere græskar.

Bogen leveres som en ebog (PDF til download)

Alle ordrer, med købte varer, får gratis en halloweenbog tilsendt (som PDF fil til download) i perioden 12.10.2017 - 31.10.2017

Happy Halloween Kogebog - Ebog 2017

Gratis for dig, der modtager Kitchen4kids Inspirationsmail (vores nyhedsbrev)
Tilmeld dig med det samme og få en rabatkode, der giver dig 100% rabat på bogen. Du kan til enhver tid melde dig fra igen.
Er du tilmeldt HUSK du skal du IKKE betale med betalingskort eller mobilepay - Du skal klikke af ved "Gratis..." og indtaste din rabatkode, som du har fået pr email

 

Tilmeld mig inspirationsmailen

 
 
Når du  har indtastet din email og klikket på Subscribe, er du tilmeldt.
Du modtager herefter en mail med bekræftelse af din tilmelding og en mail med rabatkoden, som giver dig 100% rabat på bogen Happy Halloween e-bogen, så kan du bestille den her i shoppen.

Din mail videregives ikke til andre, og nej vi mailer dig ikke hele tiden, kun når vi har noget på hjerte f.eks. ny opskrift, nyt produkt, en ide, en rabat osv. og ca. en gang pr uge. Du kan altid slette dig igen.
Ikke så meget hokus pokus - Vi vil bare elske du er med.
 
19/10/2017

Mega fed E-bog som min dreng elsker her til halloween!!

Tilføj anmeldelse:

Dette kunne også være noget for dig