Opskrift sunde bakepops med grønt

bakepops

-Øhhh det med grønt, i denne her er det faktisk røde pebre, så ok, måske ikke grønt.. ;-)
Her får du opskriften på sunde bake pops - perfekte til madpakker, brunch og som sunde snacks.

Server dem på pind eller bare som kugler eller små ufoer (de bliver automatisk ufoformede, hvis der ikke er dej nok i formen eller æg nok).

 

Dette skal du bruge til to portioner bake pops (2 x 12 stk)

  • 3 store æg eller 4 normal størrelse
  • 2 dl mælk
  • 2 dl fuldkornshvedemel (kan erstattes af normal hvedemel, speltmel eller andet mel med mere næring)
  • 1 dl hvedemel
  • ½ dl olie
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. salt (evt. mindre hvis, du bruger saltet kylling, skinke eller bacon)
  • 1 knsp. peber
  • 1 peberfrugt
    (du kan også bruge en håndfuld revne gulerødder eller squash)
  • 150 g kød i små tern f.eks. kogt kylling, skinke eller let ristet bacon (kan udelades og erstattes af ekstra grøntsager) 
  • Vil du tilføje lidt ekstra sundt kan du komme 1-2 spsk chiafrø i og eller 1-2 spsk finthakket purløg eller porrer
  • Bagespray

Sådan gør du

  1. Pisk æggene sammen
  2. Pisk mælk i og olie
  3. Rør mel, salt og bagepulver i
  4. Rør grøntsager og kød i
  5. Spray formene med bagespray
  6. Fyld de bageformen op og læg låget på
  7. Bag ved 180 grader varmluft i 12-14 minutter (du kan med Bakepop bageformen se i hullerne om de er let gyldne)
  8. Tag formen ud af ovnen og lad dem hvile i 10 min.
  9. Tag dine bakepops ud af formen (hvis de bliver for længe i formen dannes der kondens og så bliver de våde. Sker det, så giv dem 2 min i ovnen direkte på en bagerist)
  10. Sæt dem evt. på pind

Server... Hvis de ikke serveres med det samme, så opbevares de på køl. Holdbarhed ca 2-3 dage

 

bakepops

bakepops

 

Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
Populær
-10%
Populær
Populær
Populær
Populær