Edamam Snack

Edamame bønne snack

Hvem elsker ikke edamambønner, så lækre, når de er rå (købes fra frost og skal stå et minut i en skål med kogende vand , hæld vandet fra og server til alt...- super nemt), men sandelig også lækre som en snack, sprøde efter de er blevet ristet og krydret. Super sprøde knasende snack, der kan spises som et sundt alternativ til chips. Bønnerne er også gode i madpakken.

Det skal du skal bruge til sprøde edamamebønner

  • En pose frosne Edamame bønner (også kaldet soyabønner) uden bælg
  • Groft salt, citronsalt ,kryddersalt eller baconsalt
  • Krydderier f.eks. chilipulver, karry, paprika eller et blandet krydderimix
  • Olie

Sådan laver du sprøde edamame bønner

  1. Tænd ovnen på 200 grader.

  2. Fordel de frosne bønner på en bageplade med bagepapir

  3. Spray lidt sprayfedt (bagespray) eller olivenolie på bønnerne, så krydderierne kan hænge fast

  4. Drys og fordel de ønskede krydderier og salt på bønnerne

  5. Kom edamamebønnerne i ovnen på midterste rille ved 200 grader

  6. Efter 30 minutter sænker du temperaturen til 100 grader og giver dem yderligere en time eller indtil de er helt knasende sprøde

  7. Hvis de ikke skal spises med det samme, skal de opbevares i en tætsluttende dåse