Bento - Bento er japansk og betyder madpakke

Madkassen i Japan har en lang historie, Den er sporet helt tilbage til 1573. Den kaldes en Obento også kaldet bento.Mange kender bento som japansk madpakkekunst. 
キャラ 弁
betyder Charaben - Og en charaben er en ”character bento” dvs. en madpakke (bento), som har fået karakter af en person eller en figur. Man kalder det også Kyaraben på japansk. I de japanske madpakker bruger man ofte små figurer til at sætte i maden, eller forme og udstikkere til at forme æg, brød ris m.m., så det ligner personer, figurer eller dyr.

Tip! Til at lave fine detaljer med kan man bruge et blad tang (dem du bruger til sushi), som er nemt at klippe i, og som hæfter til maden, blot den er en smule fugtig.

-10%
  • Lys Lilla
  • Mint
  • Mørk Blå
Populær
Populær

Originalt design

Vi ved, at nogen synes det er dyrt med de japanske madpinde, og nogen tænker det må da være billigt, når det er fra Kina. Men japanske produkter er kvalitetsprodukter, uden bpa og phtalater i deres plast, og med virkelig høj fødevaresikkerhed. Den høje standard fra Japan (uanset de også får produceret varer i Kina) afspejler sig også i priserne, som også vi kunne ønske lavere :-)