Opskrift fyldte peberfrugter - Hjernemasse

Brainfood - Fyldte peberfrugter

Det skal du bruge (til 4 personer)

Kødfyld

  • 6-8 peberfrugter
  • 500 g hakket kød (okse eller lam)
  • 1 løg
  • 1½ tsk salt
  • Lidt peber
  • Evt. 1 fed hvidløg
  • 1 stk oregano
  • 1 tsk timian

Pastaskruer serveres til (evt. farv pastaskruerne - tilsæt 1 tsk pastafarve f.eks. blå i kogevandet)

Hjernemasse

(kan erstattes af en klat smør)

  • 2 æg
  • 2 dl græsk yoghurt 10%
  • 1 spsk parmesan-ost

Sådan gør du

  1. Skyl peberfrugterne og skær toppen af - gem toppene (lad stilken sidde)
  2. Peberfrugterne renses for kerner
  3. Skær øjne, næse og mund på peberfrugterne med en spids kniv
  4. Løget hakkes fint
  5. Kødet brunes på en pande evt. med en smule olie eller smør
  6. Løg og evt. hvidløg + oregano steges med til sidst.
  7. Kødblandingen trykkes ned i peberfrugterne
  8. Smag blandingen til med salt og peber.
  9. Nu skal du lave toppingen - Hvis du ikke vil lave topping, kan du i stedet lægge en klat smør
  10. Æg og græsk yoghurt røres sammen.
  11. Toppingen hældes oven på kødsaucen i peberfrugten
  12. Parmesanen rives og drysses på toppingsaucen
  13. Læg toppen (af peberfrugten på igen)
  14. Steges midt i ovnen ca. 30 min. ved 180°

Server med pastaskruer