Opskrift på glasur der skinner

Blank Glasur
Hvordan laver man en glasur, der skinner?

Smuk blank glasur til de fineste kager røres af

  1. 250 g flormelis
  2. 1 bæger pasteuriseret æggehvide
  3. ½ tsk. eddike
  4. evt. pastafarver

Husk hver gang at bruge rene redskaber, hvis du skal lave flere farver. Skal du lægge flere farver oven i hinanden, så skal hvert lag tørre først.

Glasuren kan opbevares i køleskabet et par dage, rør i den, før du bruger den igen.

Populær
Populær
119,00  m/Moms
Populær
35,00  m/Moms
39,00  m/Moms
39,00  m/Moms
39,00  m/Moms
Populær
39,00  m/Moms
24,00  m/Moms
Populær
39,00  m/Moms
34,00  m/Moms
59,00  m/Moms
69,00  m/Moms
69,00  m/Moms
-34%
19,00  m/Moms
29,00  m/Moms
Du sparer: 10,00
129,00  m/Moms
39,00  m/Moms
39,00  m/Moms
39,00  m/Moms
Populær
-61%
39,00  m/Moms
99,00  m/Moms
Du sparer: 60,00
Populær
119,00  m/Moms
Populær
-35%
129,00  m/Moms
199,00  m/Moms
Du sparer: 70,00
89,00  m/Moms
69,00  m/Moms
-50%
84,50  m/Moms
169,00  m/Moms
Du sparer: 84,50
49,00  m/Moms
-42%
49,00  m/Moms
85,00  m/Moms
Du sparer: 36,00
79,00  m/Moms
49,00  m/Moms
49,00  m/Moms
89,00  m/Moms